Vertisol

VERTISOL
Vertisol is een Spaanse fabrikant van vinylbekleding en staat wereldwijd al jaren bekend om zijn oplossingen op het gebied van zonwering. Met de kennis en technologieën die op dit gebied verworven zijn, is het merk Fitnice ontwikkeld: een hoogwaardige lijn van vinyl vloer- en wandbekleding. Met een breed scala aan kleuren en een verscheidenheid aan vormen, biedt Fitnice maximale designvrijheid aan architecten en designers.
FITNICE FLOOR
Fitnice Floor staat voor high-tech geweven vinyl vloerbedekking en combineert de warme uitstraling van textiel met de sterke eigenschappen van synthetisch materiaal. Fitnice vloeren zijn extreem slijtvast, rafelen niet en hebben een hoge dimensionele stabiliteit. Daarnaast zijn de vinylvloeren vlek- en bleekbestendig en makkelijk te reinigen en onderhouden. Daarmee is Fitnice vinyl bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in commerciële toepassingen.
Fitnice vloeren zijn ftalaat- en antimoonvrij en beschikken over goede antibacteriële eigenschappen. Certificeringen als A+. FloorScore, REACH en LEED onderstrepen de positieve bijdrage van Fitnice aan een gezond binnenklimaat en garanderen een veilige en duurzame vloeroplossing. Fitnice Floor is beschikbaar op rol en in een grote verscheidenheid aan vormen zoals tegel, plank, ruit, hexagon, piramide en driehoek.
LEOXX is exclusief distributeur van Fitnice

Bas Zonneveld
P +31 6 514 163 52