The Mosaic Factory

Al meer dan 30 jaar is UCI Union Ceramics International B.V. specialist in de productie en distributie van glas- en keramische mozaïek. Met ons merk The Mosaic Factory, of kortweg TMF, leveren wij wereldwijd mozaïek in meer dan 35 landen.

Onder het motto ‘Let’s make something beautiful’ willen wij met ieder project de wereld mooier en meer bijzonder te maken door betaalbare en kwalitatieve mozaïektegels. Samen zorgen we ervoor dat uw project slaagt!

Met onze passie voor mozaïek gaan wij met u op zoek naar de beste invulling van uw wensen. Gedurende het hele proces denken wij proactief mee over uw project, geven we u advies over de juiste keuze en proberen wij al uw mogelijke vragen weg te nemen. Wij streven ernaar om u te ontzorgen en zo elke verwachting te overtreffen.

De collecties en maatwerk

Met ruim 275 verschillende producten verdeeld over 9 collecties hebben wij een grote diversiteit aan formaten, kleuren en vormen binnen ons assortiment. Door de nieuwste trends in de markt te volgen proberen wij u zo goed mogelijk te voorzien in uw wensen.

Mozaïek van The Mosaic Factory kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Van prachtige wandmozaïek en antislip vloerpatronen tot mozaïek voor gebogen oppervlakken, zwembaden en meer.

Op zoek naar maatwerk mozaïek? Dat is mogelijk! Wij bieden standaard patronen aan, maar unieke patronen/mixen, logo’s of afbeeldingen zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op, dan kijken we samen naar de invulling.

Komt u bij ons kijken?

Graag nodigen wij u uit om ons te bezoeken in onze showroom en Experience Centre in Nistelrode of natuurlijk de Architecten Showroom Amsterdam. Wij helpen u graag met uw keuze om uw project te laten slagen! Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken.

Bas van der Heijden
+31(0)6 2239 4728
b.vdheijden@themosaicfactory.com

UCI Union Ceramics International B.V.
Canadabaan 7C
5388 RT NISTELRODE
The Netherlands
+31 (0)88 5 064 064