Tergublik After Milan Lecrure 11.05.23

Published by

Posted on 25 mei 2023

Architecten Showroom Amsterdam in ‘Dolce Vita’ sfeer!

De vernieuwde Architecten Showroom Amsterdam bruist als nooit te voren. Op donderdag 11 mei proefden we in Italiaanse sferen van het zoete leven met een heerlijke prosecco tijdens de jaarlijkse After Milan Lecture.The After Milan Lecture van Mary Hessing was een flamboyante happening. Mary liet niet zozeer trends zien, maar veel opkomende en gevestigde interieurontwerpers zoals @_hljna, @beataheuman en @lukeedwardhall die dol zijn op Forbo linoleum. Als ook kleurige en quirky ontwerpen. Ze liet veel eigenwijze en gekke beelden zien. Ze vraagt zich daarbij steeds meer af waarom er ontworpen wordt om het ontwerpen, in plaats van zich afvragen of concept, prototype en design wel nodig is. Waartoe leidt dit allemaal en of waarom wordt er niet meer ingezoomd op de toekomst.

Na de lezing waren er vragen met een interessante discussie. Men produceert wel sustainable, maar de noodzaak van dingen is vaak ver te zoeken. De zoektocht naar duurzaamheid en samenwerken blijft groot.

Afgesloten met een bellissima Italiaanse bevande & bocconcini.

We willen Mary Hessing en iedereen die aanwezig was hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond. Blijf ons volgen voor meer spannende evenementen en inspirerende lezingen in de toekomst! 🙏