JUNG introduceert: Sneeuwwit. Zuiver mat.

Published by

Posted on 21 oktober 2020

Intens. Grondig. Elementair.

Matte kleuren

Na het nieuwe grafietzwart mat introduceert JUNG nu ook het nieuwe en karaktervolle “sneeuwwit mat” in diverse schakelaarprogramma’s. Het matte oppervlak geeft de schakelaars, contactdozen en dimmers een bijzondere luxueuze uitstraling. Ook bij het schakelen zelf geeft het ruwe oppervlak een nieuwe beleving.

 

Het nieuwe wit voor zuivere interieurinrichting. Sneeuwwit mat.

Wit reflecteert licht. Het elegante sneeuwwit laat het schakelmateriaal perfect harmoniëren met verschillende wandstructuren. Zuiver wit als understatement.

 

LS range in sneeuwwit.

Tijdloos elegant – al meer dan 50 jaar inspireert LS 990 met de strakke vormgeving en esthetiek. De klassieker is er nu ook in sneeuwwit mat. Ook het ultra vlakke LS ZERO en opbouwprogramma LS CUBE zijn beschikbaar met deze bijzonder oppervlakte-afwerking. Daarmee biedt de LS range weer een nieuw vormgevingselement voor de interieurarchitectuur.

 

A range in sneeuwwit.

Ook in de A range komt het sneeuwwit mat terug. Sneeuwwit geeft A 550 met zijn markante en sterk gereduceerde design een nog duidelijkere vormgeving. Fijne belijning geven A FLOW een dynamiek die met elke stijl van inrichting harmonieert. Sneeuwwit inspireert hierbij niet alleen optisch, maar geeft ook een bijzonder gevoel bij het schakelen.

De nieuwe intense matte tinten geven een dramatisch effect op een bedrukte muurbekleding, een zuiver effect op een achtergrond van dezelfde kleur en een speels effect op een achtergrond in tegengestelde kleur. Nieuwsgierig? Bekijk meer op grafietzwart & sneeuwwit.

www.jung.nl/sneeuwwit  & www.jung.nl/grafietzwart