QbiQ Corona Preventieschermen

Published by

Posted on 24 juni 2020

QbiQ Corona Preventieschermen

Voor de langere termijn staan we gezamenlijk voor de uitdaging: hoe creëren werkgevers een veilige en prettige werkomgeving voor hun medewerkers? Corona preventieschermen met een duurzaam karakter, dat zijn schermen van glas. Mooi om te zien, robuust en praktisch om meerdere redenen.

Glas

Nu veel organisaties zich voorbereiden op de terugkeer van medewerkers en men er rekening mee houdt dat we de risico’s van Corona verspreiding nog even proberen in te perken, wordt er, ook door architecten en hun opdrachtgevers, gezocht naar betere oplossingen dan plexiglas.

Glas biedt die voordelen.

Gepersonaliseerd:

Wij kunnen de corona-schermen nóg mooier maken met een gepersonaliseerde foto of dessin. De schermen kunnen in uw huisstijl worden gemaakt en worden voorzien van uw logo. Het is ook mogelijk om er privacyfolie op aan te brengen zodat men minder snel is afgeleid. Het is tevens mogelijk om maatregelen in tekst op de schermen te zetten.

Maatwerk

De glazen schermen worden gemonteerd op U-profielen. Deze kunnen direct op een bureau worden gemonteerd, op een balk waarop de schermen steunen of op de grond. Voor de stevigheid is het wel nodig dat er een bepaalde dwarsverbinding kan worden gemaakt. Akoestisch hebben de schermen overigens ook voordelen. Kortom, de schermen komen goed van pas.

Expertise

Onze preventieschermen komen voort uit een unieke samenwerking tussen MakeCover, Scholten Wandsystemen en QbiQ Wall Systems. Deze bedrijven bundelen hun kennis en expertise als het gaat om het installeren van maatoplossingen voor glazen wanden en schermen. Daarmee krijgt u het best mogelijke product, tegen de best mogelijke prijs.

Meer informatie?

Maak je met ons die slag naar mooi? Kom met jouw ontwerpideeën voor de 1,5 meter economie en met jouw vragen over de preventieschermen. Dan gaan we ze samen realiseren! https://qbiq.nl/contact