Mosa

De Mosa Design Studio, sinds 2011 gevestigd in IJburg, is een onderdeel van de Architecten Showroom Amsterdam en is speciaal bedoeld voor (interieur)architecten, designers en professionele opdrachtgevers.
Mosa informeert u hier graag over de vele mogelijkheden waarop wand- en vloertegels, terras- en gevelsystemen toegepast kunnen worden.
In de Mosa Design Studio worden de laatste innovaties op tegelgebied gepresenteerd. Daarnaast kunt u in de Mosa Design Studio terecht voor toepassingsadviezen en monsters. Project gerelateerde presentaties behoren ook tot de mogelijkheden. Al met al een inspiratiebron voor ontwerpers die graag Mosa tegels willen toepassen in hun ontwerpen. De Mosa Design Studio organiseert zelf architectuur gerelateerde evenementen, zoals de lezingenreeks in samenwerking met de BNO; BNO Interieurzaken, powered by Mosa, maar ook architectuurwandelingen en Lunch & Learn sessies rondom duurzaamheidsthema’s.
Koninklijke Mosa (sinds 1883) is een fabrikant van hoogwaardige keramische producten.
Mosa wordt in de markt ervaren als innovatief en toonaangevend in vormgeving. Mosa tegels hebben veelvuldig internationaal erkende designprijzen gewonnen.
Mosa is een volledig zelfstandig bedrijf, eigendom van de Nederlandse belegger Egeria. De wand- en vloertegelfabrieken in Maastricht produceren volgens de modernste technologieën en zijn speciaal ingericht op flexibiliteit en kwaliteit.
Mosa is de enige tegelproducent die én haar gehele collectie duurzaam in Nederland produceert én Cradle to Cradle Silver is gecertificeerd.
Mosa tegels en tegelsystemen zijn zeer geschikt voor toepassing in duurzame gebouwen en dragen bij aan het verkrijgen van duurzaamheidskeurmerken als LEED, BREEAM, DGNB en HQE.
Joanne Schuitemaker

Mosa Design Studio
Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam

Tel. +31 (0)20 495 04 40