Luxaflex

Luxaflex®: niet alleen voor thuis!

Luxaflex® is al jaren dé specialist in raamdecoratie en zonwering, ook voor professionele toepassing. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld de horeca waar uitstraling en gebruiksgemak de eisen bepalen, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld kantoor waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staan

‘’Innovative products make innovative projects’’

Dat is in vijf woorden de kracht van Luxaflex® Projecten. Ons Projecten team staat klaar om (interieur) architecten, projectinrichters en adviesbureaus perfect te kunnen adviseren en ondersteunen. We doen alles voor het creëren van een optimaal werk- en leefklimaat, inclusief het besparen van de kosten op klimaatbeheersing.

 

Lichthinder, thermisch comfort, black-out, energiebesparing, duurzame weefsels of doorzicht zijn allemaal termen waar Luxaflex® Projecten oplossingen voor kan bieden.

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering. Als zaken als lichtregulering, onderhoud, licht- en temperatuur controle écht belangrijk zijn, kunt u al decennia lang op de expertise van Luxaflex® vertrouwen.

Luxaflex Nederland B.V.
Hakgriend 22
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Postbus 129
3370 AC Hardinxveld-Giessendam

Indoor
Luxaflex® Projecten
tel: +31 (0) 184 67 41 30
projecten@luxaflex.nl

Outdoor
Luxaflex® Projecten
Projecten@luxaflex-outdoor.nl
tel: +31 (0) 184 674 170

Mark Jongkind
Projectadviseur
Mobile: + 31 (0)6 53 25 49 20
m.jongkind@luxaflex.nl