Luxaflex® vernieuwt collectie Horizontale Jaloezieën

Published by

Posted on 20 april 2020

Het COVID-19 virus laat Luxaflex® Nederland zich er niet weerhouden om te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Vanaf april 2020 is onze collectie Horizontale Jaloezieën vernieuwd met up-to-date kleuren, materialen en designmogelijkheden. Projectmatig een belangrijk aandachtspunt: onze duurzame jaloezieën zijn Cradle to Cradle gecertificeerd op Brons niveau.

Slimme bedieningen voor jaloezieën
Naast het actualiseren van het gehele kleurenbeeld van de collectie en de toevoeging van nieuwe decoratieve opties, zijn ook de verschillende bedieningsopties bij Horizontale Jaloezieën geüpdatet.

PowerView® Motorisation
Ieder type raam en iedere interieurstijl is uniek. Daarom biedt Luxaflex
® vele stijlvolle en innovatie manieren om raambekleding te bedienen in een smart office, zoals het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation, waarmee jaloezieën bestuurbaar zijn met Google Home, Apple Home Pod en Amazon Alexa.

LiteRise® bediening
Een andere optie is de koordloze en kindvriendelijke LiteRise
® bediening, die nu beschikbaar is voor 50 en 70 mm jaloezieën. Tevens kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën vanaf nu met PowerView 230V motor geleverd worden.

Top-Down/Bottom Up
Een ander voorbeeld van een slimme bediening voor de jaloezieën is de Top Down/Bottom Up functie. Het nieuwe design heeft een metalen handgreep voor het op en neer bewegen en een geïntegreerde schuifknop voor het tuimelen. De gepatenteerde schuifknop zit zowel aan de bovenzijde als de onderzijde van de jaloezie voor nog meer bedieningsgemak. Ideaal voor gebouwen met hoge of moeilijk bereikbare ramen.

Bevestigen zonder boren met FrameFix™

De 16 en 25 mm jaloezieën kunnen nu ook in combinatie met FrameFix™ worden geleverd. Met dit systeem worden de jaloezieën met een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Dit maakt het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. De jaloezieën zijn hiermee ook gemakkelijk te verwijderen voor het schoonmaken.

Maximaal uitzicht met MegaView®

Meer goed nieuws is dat ook onze deze designklassieker, de 50 mm brede lamel, nu ook leverbaar is in MegaView® uitvoering, zodat je tijdens deze zonnige dagen kunt genieten van nog meer uitzicht. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot vijf meter hoog afdekken, waardoor ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kan worden verkregen.

In deze COVID-19 crisis is onze Luxaflex® projectadviseur Mark Jongkind tijdelijk niet meer fysiek aanwezig in de architectenshowroom in Amsterdam. Wel kunt u de Luxaflex® Projectafdeling nog steeds bereiken per mail en per telefoon op 0184-674130