LS 1912 in grafietzwart mat & sneeuwwit mat

Published by

Posted on 17 mei 2022

Kom kijken op Design District Standnr. V 29

De tuimelschakelaar LS 1912 brengt het ouderwetse gevoel van ‘een schakelaar omzetten’ samen met de moderne stand van de techniek. Met de matte kleuren grafietzwart en sneeuwwit geeft JUNG de tuimelschakelaar in metaal een bijzondere schakelgevoel mee. LS 1912 is hiermee de ideale oplossing voor tijdloos en minimalistisch interieurontwerp.  

Het binnenwerk van de schakelaar is zo gemaakt dat de afdekking vlak ligt met de afdekramen. Alleen de hevel komt naar buiten. In de matte tinten is deze unieke schakelaar verkrijgbaar met kegelvormige of cilindrische hevel. De ramen, afdekkingen en hevel in de matte uitvoering vullen uw ontwerp aan en maken indruk met hun lakwerk, dat hen een hoogwaardige uitstraling geeft en een fluweelzacht gevoel bij aanraking.

 

Statement

Puur zwart is voor indrukwekkende ontwerpen. De tuimelschakelaar LS 1912 in fluweelzacht grafietzwart zet donkere wanden in de spotlights. Puur zwart als statement.

Sneeuwwit is het nieuwe wit voor puristische ontwerpen. Elegant sneeuwwit laat de tuimelschakelaar LS 1912 onopvallend harmoniëren met een lichte achtergrond en juist opvallend contrasteren met een donkere achtergrond. Zuiver wit als understatement.

 

Tuimelhevel LS 1912 gecombineerd

De schakelaar LS 1912 kan worden gecombineerd met de afdekramen van LS 990, LS Design, LS PLUS en LS ZERO en past in reguliere inbouwdozen. Meer dan 200 verschillende elementen, zoals contactdozen, multimedia-aansluitingen en internationale systemen, kunnen met LS 1912 gecombineerd worden, waarmee eigentijdse woning- en utiliteitsbouwprojecten gerealiseerd kunnen worden.

Kom kijken op standnr. V 29 JUNG

Design District – 8, 9 en 10 juni 2022 Van Nelle fabriek Rotterdam

Hier kunt u gratis aanmelden.