Locker oplossing FSB; design en veiligheid in perfecte harmonie

Published by

Posted on 9 oktober 2019

FSB presenteert de nieuwste designs van Safe-O-Tronic, al meer dan tien jaar een wereldwijd toonaangevende oplossing op het gebied van de beveiliging en organisatie van kasten, lockers en functioneel meubilair. Of het nu gaat om kleedkasten, kluisjes, kantoormeubelen of vergelijkbaar meubilair, bij Safe-O-Tronic zijn de gebruikelijke cilindersloten vervangen door een comfortabel elektronisch sluitsysteem, waardoor het arbeidsintensieve beheren van sleutels definitief tot het verleden behoort. Door de unieke combinatie van PIN-code en contactloze RFID-technologie kun je als gebruiker namelijk zeer eenvoudig verschillende veiligheidsniveaus en gebruiksgroepen beheren.

Het slanke design is toepasbaar in alle mogelijke kastdeuren en materialen, maar is ook optimaal geschikt voor speciaal gevormde kastdeuren. Het heldere, gestructureerde en functioneel georiënteerde design van de Safe-O-Tronic access kastsluitingen is perfect aangepast aan de stijl van modern functioneel meubilair. Hierdoor is deze innovatie veelzijdig toepasbaar in bijvoorbeeld sportscholen, ziekenhuizen, kantoorpanden, scholen, musea en ook bijvoorbeeld detailhandel.

Het is mogelijk om met kaart of voorgeprogrammeerde pincode de locker te openen, bijvoorbeeld voor vaste medewerkers van een bedrijf. Het is echter ook mogelijk om gebruikers zelf een pincode voor een korte periode aan te laten maken, voor in een sportschool bijvoorbeeld. Uniek is de extra optie waarmee op afstand en zonder het gebruik van internet kunnen namelijk pincodes voor specifieke tijdsgroepen aangemaakt worden. Een vrij-/bezetindicator en een comfort-draaiknop ten behoeve van barrièrevrij kluisgebruik, maken de locker compleet. Daarnaast beschikt de oplossing over een handsfree werksensor voor snelle identificatie met bijvoorbeeld een pas of een mobiele telefoon en kunnen dankzij de sensortoetsen codes door middel van een lichte aanrakingen worden ingevoerd.

Kortom, de locker-oplossing biedt de ideale combinatie tussen design en veiligheid. Door de diverse individuele beveiligingsopties biedt Safe-O-Tronic namelijk flexibiliteit op maat. De vormgeving daarnaast laat een hoogwaardig en nauwkeurig design zien, die de status van dit duurzame high-end product onderstreept.

Voor meer informatie over Safe-O-Tronic, stuur een email naar verkoop@fsbnederland.nl