Kom langs op onze JUNG Stand 31 op architect@work Ahoy

Published by

Posted on 27 juli 2022

Op 14 en 15 september staat JUNG op de 9e editie van architect@work in Ahoy Rotterdam. U bent van harte welkom op onze JUNG stand met nr. 31.

Wij presenteren hier het unieke , met de Graphic Tool gepersonaliseerde, schakelmateriaal – JUNG UNIQUE en het Smart Panel 8 – voor bediening en visualisatie van het JUNG KNX systeem.

JUNG UNIQUE

Met JUNG UNIQUE worden schakelaars en tasters individuele communicatie-elementen in de ruimte. Zij dragen informatie en geven richting – in hotels, in coworking-spaces, in conferentieruimtes en openbare gebouwen, zoals scholen en kinderdagverblijven. Tegelijkertijd worden schakelaars en tasters onderdeel van een holistisch ontwerpproces. Met JUNG UNIQUE is een karakteristiek interieurontwerp mogelijk tot in het kleinste detail. Klik hier voor meer informatie over JUNG UNIQUE.

Smart Panel 8

Het JUNG KNX touchdisplay Smart Panel 8 is de oplossing voor visualisatie van het KNX systeem – zonder extra server. Op een centrale plek aan de wand en decentraal met tablet of smartphone in het lokale netwerk: het JUNG Smart Panel 8 biedt vele mogelijkheden om het KNX systeem intuïtief te bedienen. Klik hier voor meer informatie over het Smart Panel 8.

Meld u hier gratis aan voor JUNG op architect@work.