JUNG Hospitality in ASA

Published by

Posted on 9 december 2019

LS 990 in hotel TwentySeven, Amsterdam

Van Warschau tot aan Singapore: LS 990 kent hospitality stories.

JUNG LS 990 heeft naam gemaakt als tijdloze schakelaar zonder opsmuk. Het heldere ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit staan nog steeds voor eenvoud en elegantie. Het tijdloze design past in iedere omgeving, zo ook in verschillende hotelomgevingen, minimalistisch, klassiek elegant of als mediator tussen verschillende contrasterende designs.

Het Suite Boutique Hotel TwentySeven aan de Amsterdamse Dam wordt gedreven door Eric Toren, al twee keer uitgeroepen tot ‘Hotelier van het jaar’. Het pand dat dateert uit de tijd van de industriële revolutie herbergt nu een 6-sterren hotel met 16 exquise suites. Het weelderige inrichtingsconcept is van de hand van Wim van de Oudeweetering & Cris van Amsterdam: topkwaliteit tapijt uit Nepal, handgemaakte gordijnen uit Italië en moderne kunst van Cobra Art.

De tijdloze schakelaar LS 990 uitgevoerd in Messing klassiek en het gebouwbeheersysteem JUNG KNX verzekeren comfortabele bediening en completeren het weelderige designconcept.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op:

Kom kijken in de Architecten Showroom Amsterdam naar onze JUNG stand, inclusief hotelpresentatie met alle functies die speciaal voor hotels gerealiseerd kunnen worden.

www.jung.nl/hotel