JUNG KNX en JUNG Antraciet in Horizon Yacht FD90 Hull 22 | Taiwan

Published by

Posted on 24 augustus 2022

De Taiwanese jachtbouwer Horizon Yachts heeft in januari 2022 het jacht 22 opgeleverd van de serie FD 90: FD90 Hull 22.

High end techniek van JUNG

Het jacht met vier kajuiten, van meer dan 27 meter lang en 7 meter breed uit de Fast Displacement (FD)-serie is het eerste schip in deze serie dat met het innovatieve KNX-automatiseringssysteem van JUNG is uitgerust. Het jacht behoort nu bij de weinige van ’s wereld grootste jachten die de afgelopen jaren zijn uitgerust met het innovatieve JUNG Smart Home systeem KNX.

Architecten Cor. D. Rover & Horizon Yachts

Horizon Yachts ontwikkelde de scheepsarchitectuur in samenwerking met Cor D. Rover Design uit Rotterdam/Amsterdam. Het eigentijdse interieurontwerp van het driedeks jacht is van de hand van het designteam van Horizon Yachts. Mede dankzij het JUNG KNX-systeem – waarmee de nieuwe Australische eigenaar gemakkelijk verlichting, zonwering, klimaatbeheer en multimedia-installaties ook met smartphone of tablet kan bedienen – belichaamt het jacht met serienummer Hull 22 een nieuw en toekomstgericht type schip: een modern design zonder opsmuk, met maximaal wooncomfort door high-end techniek.

JUNG Antraciet – koele elementen geven warme uitstraling

Het interieur van het jacht is discreet ontworpen met louter hoogwaardige producten, die de nieuwste technieken combineren met de beste kwaliteit in materialen. In tegenstelling tot het design van voorgaande modellen, dat veelal bestond uit warme houttinten met goud, is hier gekozen voor donker hout, glanzend roestvrij staal en zwart glas dat gecombineerd met zacht textiel, zoals suède of hoogpolig tapijt en de unieke kleurenlichtsturing met JUNG KNX een gezellige sfeer geeft. Ook de bedienpunten van het intuïtieve JUNG KNX systeem en de contactdozen zijn uitgevoerd in het programma JUNG Antraciet – tijdloze bedienpunten van gelakt aluminium met een luxueuze touch.

Voor het hele referentieproject op jung.nl klik hier: