Gloednieuwe Luxaflex® projecten in 2020

Published by

Posted on 10 januari 2020

Na een mooie afsluiting van het jaar 2019 met fantastische opdrachten, opent Luxaflex® Projecten het jaar 2020 ook knallend. Van alle prachtige gebouwen die Luxaflex® Projecten dit jaar ongetwijfeld zal mogen aankleden, richten we de schijnwerpers eerst op de twee omvangrijke opdrachten hieronder.

Zilveren Toren – Den Haag
De 1544 binnen jaloezieën die al 18 jaar hingen in de Zilveren Toren begonnen slijtage te vertonen en waren toe aan vervanging. Luxaflex® Projecten heeft in samenwerking met onze A-projectdealer, De  Groot en Visser B.V., gezorgd voor de levering van 1544 elektrische 25 mm horizontale jaloezieën in de kleur grijs (6054). Na de montage dat enkele weken zal duren, zal het bedrijf MN Services dat gevestigd is in de Zilveren Toren weer jarenlang verzekerd zijn van een goede zonwering.

Allianz – Rotterdam
In 2020 neemt Allianz intrek in de leegstaande Robeco-toren en zal het omgedoopt worden tot de Allianz Tower. De zonwering die in de huidige toren hing, was net als bij de Zilveren Toren in Den Haag aan vervanging toe. De montage van 1245 elektrische 35 mm horizontale jaloezieën in de kleur wit (6002) is van start gegaan. Deze levering is tot stand gekomen met onze A-projectdealer Kampschreur uit Zoeterwoude.

Hou onze website www.luxaflexprojecten.nl in de gaten voor het eindresultaat van deze twee soortgelijke projecten.