Geïndividualiseerd glasbeslag van dormakaba

Published by

Posted on 21 oktober 2020

dormakaba biedt al jaren hoogwaardige glasoplossingen. Deze maken het mogelijk om creatieve ruimtes te ontwerpen en architectonisch hoogstaande objecten te ontwikkelen. Onze oplossingen staan voor individualiteit en veiligheid, of het nu gaat om volledige transparantie of de gewenste discretie. Ons glasbeslag is al jaren een groot succes.

Het is belangrijk dat het design volledig aansluit bij uw wensen en naadloos in de omgeving past. Vandaar dat dormakaba nu met nog meer ontwerpmogelijkheden komt. Zo biedt dormakaba de mogelijkheid om uw glasbeslag te poedercoaten. Dit zijn hoogwaardige poedercoatings die tot de modernste en meest geavanceerde coatingmaterialen behoren. Er zijn hierbinnen oneindige mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om door u gewenste, speciale kleuren die buiten ons standaard poederspectrum vallen, toe te passen.

Multicolor sets: kleine contrasten met groot effect. Door de kleur van een deurkrukring te laten verschillen van de rest van het beslag of van een scharnierpin met scharnierbehuizing ontstaat een spannend geheel en biedt u nog meer designmogelijkheden.
Naast het grote spectrum aan kleuren zijn er ook verschillende optische en technische eigenschappen die verwerkt kunnen worden. Hierbij kan worden gedacht aan verschillende structuren en eigenschappen als krasbestendigheid.

Echt uniek beslag wordt met lasergravering bereikt. Vooral de kappen om een glasslot lenen zich perfect voor lasergravering. Deze kunt u volledig op basis van uw wensen laten maken. Zo kunnen er graveringen als kamernummers, symbolen of logo’s gerealiseerd worden, maar u kunt ook uw creativiteit laten spreken en ontwerpen maken met eigen tekeningen of grafische ontwerpen. Van de fijnste lijnen tot gesloten vlakken, het ontwerpmotief is geheel aan u.

Voor meer informatie over poedercoating, lasergraveringen of overige oplossingen voor glasbeslag  belt u met dormakaba Nederland B.V.  088-352 33 33 of gaat u naar https://glas-innovationen.com/en/glass-innovations/individualised-fittings

 

Lasergravering

 

Multicolor