FSB: Deurkrukbevestiging voor onderarmbediening

Published by

Posted on 25 mei 2020

Handloze bediening van deuren om virusoverdracht te minimaliseren

Het wordt vooral duidelijk in tijden van de aanhoudende pandemie van COVID 19 hoe belangrijk het op mondiaal niveau is om gedeelde contactgebieden te minimaliseren. Als premium fabrikant levert FSB hoogwaardig raam en deurbeslag „made in Germany“. Wij hebben een innovatieve oplossing voor het “handloos” openen en sluiten van deuren door bediening met de onderarm, namelijk de FSB deurkrukbevestiging voor onderarmbediening.

Door het vele publieke verkeer in openbare gebouwen is er een risico op de overdracht van virussen, bacteriën en multiresistente pathogenen.

Potentiële kiemdragers zijn meestal objecten die regelmatig worden aangeraakt, vooral de deurkrukken zouden ernstig worden besmet.

Dit is niet alleen duidelijk in zorginstellingen maar ook in kantoren of medische praktijken – kortom op alle plaatsen waar regelmatig veel (publiek) verkeer plaatsvindt.

De FSB deurkrukbevestiging voor onderarmbediening wordt over de bestaande deurkruk geschoven en gemonteerd met twee schroeven. Het bedieningsvlak bevindt zich boven op de deurkruk. De deur kan nu gemakkelijk en veilig geopend en gesloten worden met de onderarm.

Er is geen direct contact tussen de hand en de deurkruk. „Onze klanten en gebruikers weten niet zeker of er virussen zijn die via de deurkrukken worden overgedragen”, zegt Jochen Bauer, algemeen directeur van FSB.„We spelen in op de groeiende vraag om deuren zonder handen te kunnen openen en sluiten.“

Met deze speciale oplossing positioneert FSB zich opnieuw als sterke partner in betrouwbare producten, zelfs in zulke moeilijke tijden als de huidige situatie. Design is voor FSB altijd een bewuste houding; design geeft vorm aan denken en doen en bepaalt de nieuwste productontwikkelingen die rechtstreeks verband houden met de huidige ontwikkelingen en eisen.

De FSB deurkrukbevestiging voor onderarmbediening wordt besteld via (de online winkels van) de FSB dealers, die te vinden zijn op www.fsb.de/nl/service-en-contact/verkooppunten/

Overzicht van de voordelen en eigenschappen van de nieuwe FSB deurkrukbevestiging voor onderarmbediening.

– Universeel toepasbaar voor linker of rechter deurkrukken– Te gebruiken voor alle standaard deurkrukken in vierkant of rond

– Uitvoering met een diameter of een hoogte van 18-25 mm

– inclusief schroeven en hulsmoeren voor een veilige installatie en demontage

– Aanbevolen installatie van twee delen per deur, één binnen en één buiten