Forbo Eurocol geeft ook webinars! En dit heb je gemist

Published by

Posted on 28 februari 2024

Misschien heb je het al via onze socials vernomen of heb je de uitnodiging voorbij zien komen, maar Forbo Eurocol geeft ook webinars! Hierin laten we je op een laagdrempelige manier en in een korte tijd kennismaken met onze Surface Finishing producten; LiquidDesign, BetonDesign, FloorColouring, WallDesign en DecoDesign.

Naast producteigenschappen komen er ook diverse inspirerende beelden voorbij van projecten waarbij de producten zijn toegepast. In het aansluitende live gedeelte is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Op deze manier ben je in een beperkte hoeveelheid tijd toch weer op de hoogte van de mogelijkheden die onze producten je bieden op het gebied van vloer-, wand- en meubilairafwerking.

Bekijk hier het webinar:

In een filmpje van nog geen 8 minuten wat je via deze link kunt bekijken, kun je zien wat je gemist hebt! Op deze manier willen we je toch de mogelijkheid bieden de webinar deels terug te kijken en je kennis snel te updaten. Mocht je na het zien hiervan vragen hebben of stalen willen ontvangen, neem dan contact op met Petra Biemans of Linda Wijnands.