dormakaba Entry Control helpt bij handhaving van bezoekersaantallen

Published by

Posted on 19 augustus 2020

De anderhalve-meter samenleving heeft zijn intrede gedaan. Daarbij is veilig verblijven in gebouwen, waarbij we gedurende langere tijd afstand van elkaar moeten houden van groot belang. Gebouwbeheerders of –gebruikers hebben maatregelen genomen om dit mogelijk te maken. Men is aansprakelijk wanneer een groter aantal mensen in het gebouw verblijft, dan de ruimte toestaat tijdens dit aangepaste regime.

Momenteel laten gebouwbeheerders en -gebruikers extra personeel bij de ingang posten voor handhaving van het overheidsbeleid. Met alle kosten en discussies van dien. In sommige gevallen leidt dit zelfs tot agressie bij de ingang. Zonder deurbeleid zal het gebouw ongecontroleerd volstromen met het risico op hoge boetes of in het ergste geval tijdelijke sluiting. Dat kan anders en goedkoper.

dormakaba helpt met de ideale oplossing voor dit toegangsvraagstuk. Met behulp van twee intelligente zuilen worden in- en uitgaande personen geteld en sluit de automatische deur vanaf de buitenzijde als het maximum bereikt is. De zuilen geven een licht en geluidssignaal. Zodra er personen het pand verlaten, is het pand weer toegankelijk.

Meer info over deze intelligente zuilen?

https://www.dormakaba.com/nl-nl/oplossingen/systeemoplossingen/entry-control

Tijdens het GLUE design evenement (18-20 september) zijn de zuilen bij de Architecten Showroom Amsterdam te zien.


Voor meer informatie:

 

dormakaba Nederland B.V.

T: 088 – 352 33 33

E: info.nl@dormakaba.com

www.dormakaba.nl