De JUNG Augmented Reality App

Published by

Posted on 19 augustus 2020

Een geheel nieuwe manier om JUNG digitaal te beleven: vormgeving, materialen en kleuren van meer dan 2000 JUNG producten fotorealistisch te bekijken en uit te proberen. Vanaf heden ook in het Nederlands.

Een creatieve planningstool

De JUNG AR-Studio app maakt het mogelijk om uw interieurideeën effectiever te visualiseren – met Augmented Reality.? Installateurs, architecten, opdrachtgevers: altijd en overal kunnen de JUNG producten met de nieuwe Augmented-Reality-Oplossing in de ruimte geprojecteerd worden. Gewoon in de app het programma, materiaal en kleur kiezen en de JUNG “Experience Marker” plaatsen op de wand waar de schakelaar moet komen. JUNG AR-Studio plaatst nu virtuele 3D modellen van de gekozen JUNG artikelen in het livebeeld. Op tablet of smartphone kunt u direct zien hoe de schakelaar in de ruimte en bij het interieur staat. Ideale technologie om de elektrotechnische installatie voor klanten aanschouwelijk te maken.

 

Meer dan 2000 producten “Live” ervaren

Het werkelijke beeld van schakelaars en contactdozen is in de JUNG AR-Studio direct en realiteitsgetrouw te ervaren. Deze technologie werkt natuurlijk ook met vele andere componenten uit het JUNG assortiment, zoals KNX bedienunits, USB Laadcontactdoos, Smart Radio DAB+ of de ledspot en wandstraler uit Plug & Light.

 

Uitgebreide achtergrondinformatie

De JUNG AR-Studio biedt veel informatie over de JUNG producten. Daarnaast zijn er vele foto’s van projecten beschikbaar die een goede indruk geven hoe artikelen er in een bepaalde omgeving uitzien. De JUNG AR-Studio app is meer dan een app rond Augmented Reality. Het is een uitgebreide tool om de elektrotechnische installatie en het interieur in te plannen.

 

Nu de nieuwe JUNG AR-Studio-app downloaden:

Google Play Store

Apple app store

Experience Marker download  – Print de Experience Marker uit & plak hem op uw wand voor een virtueel beeld van de schakelaar op uw muur!

Lees hier verder over JUNG of neem contact op voor meer informatie.