Black phantom – tijdloze elegantie met metallic effect

Published by

Posted on 29 maart 2022

Het nieuwe black phantom oppervlak van Occhio schittert met donkere elegantie. De geborstelde afwerking met metallic effect geeft het oppervlak van de armaturen en spots een nieuwe uitstraling en zet krachtige accenten in het interieur.

Het nieuwe elegante oppervlak black phantom richt zich tot iedereen die houdt van een puristisch design met elegante uitstraling en de expressieve kracht van de kleur zwart. Met het metallic effect en de geborstelde glans zet het nieuwe oppervlak spannende accenten en harmonieert tegelijkertijd met de woonruimtes waarin het wordt toegepast. Het wordt vervaardigd volgens het hoge-temperatuur anodiseringsproces, een complex veredelingsproces voor aluminium. Dit geeft het oppervlak een zeer hoge kras- en slijtvastheid, en maakt het gemakkelijk te onderhouden: het wordt niet snel vuil en oxideert niet.

Het nieuwe oppervlak black phantom is per direct beschikbaar voor alle Occhio series.

 

Occhio – het bedrijf

Occhio staat voor uitmuntend design, unieke lichtkwaliteit en “joy of use” op het hoogste niveau – en daarmee voor een nieuwe lichtcultuur. Opgericht in 1999 door Axel Meise, begon de onderneming met een even eenvoudig als revolutionair idee: een verlichtingssysteem creëren dat consistent is op het vlak van design en lichtkwaliteit en dat de optimale oplossing biedt voor elke ruimtelijke behoefte – en zo mensen in staat stellen de lichtontwerpers van hun leefruimte te worden. Consequent in design en lichtkwaliteit verbindt Occhio ruimten met elkaar en maakt het mogelijk hele gebouwen in te richten met licht van de hoogste kwaliteit – zowel in de particuliere als in de commerciële sector.

Vandaag de dag is Occhio een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven en heeft het zich ontwikkeld van een Duits designicoon tot een internationaal merk in het luxesegment. Met het hoofdkantoor in het hart van München, heeft Occhio vandaag de dag meer dan 240 mensen in dienst. Het wordt in heel Europa gedistribueerd via de betere verlichtings- en inrichtingshandel en via de eigen flagship stores in München, Keulen, Hamburg, Kopenhagen en Milaan, en sinds 2022 ook in Shanghai en Berlijn.

Meer informatie over Occhio is te vinden op occhio.com.