Automatische deuren van dormakaba: comfortabel, aanrakingsvrij en veilig

Published by

Posted on 24 maart 2021

dormakaba beschikt over een compleet gamma aan automatische deuren om ingangen en doorgangen in gebouwen zonder aanraking, veilig, energie-efficiënt en barrièrevrij uit te voeren. Dankzij zijn slanke profielen zorgt het ST-FLEX-deursysteem voor maximale transparantie en een harmonieuze, uitnodigende sfeer.

De ST-FLEX-serie bestaat uit enkele en dubbele schuifdeuren en -puien in reguliere, energiezuinige en/of inbraakwerende uitvoering. Het gamma omvat verder telescoopschuifdeuren en vouwdeuren voor grote toegangsbreedte in smalle openingen, break-out schuifdeuren voor toepassing in vluchtwegen en gebogen schuifdeuren, allemaal in dezelfde slanke stijl. De bijbehorende automatische deuraandrijving is getest op een minimale levensduur van 1 miljoen cycli.

Een goed voorbeeld is de energiebesparende ST-FLEX Green schuifdeur, welke minimale profieldiktes met een optimale thermische isolatie combineert. Deze uitstekende isolatie wordt bereikt dankzij toepassing van een koudebrugonderbreking van de profielen en tochtafdichtingen aan de zij-, onder- en bovenkant en het toepassen van isolerend glas.

De gebogen schuifdeuren van dormakaba voldoen aan de hoogste eisen inzake bouwesthetiek en comfort. Met het grote aantal aantrekkelijk vormgegeven oplossingen van dormakaba wordt de ingang een statement van moderne gebouwcultuur. Deurinstallaties in de vorm van een cirkelsegment, volle of halve cirkel maken van de ingang een ware belevenis. Deursets fungeren als portaal en tochtsluis en begeleiden de bezoekers in de gewenste richting.  Ze vergroten de breedte en diepte van de ingang, zelfs daar waar de structurele dimensies van het gebouw eerder zijn beperkingen heeft. De vrije doorgangsbreedte tot 2.500 mm maakt deze deur uiterst veelzijdig en biedt maximaal gebruikersgemak en een breed spectrum aan modulaire componenten en verschillende bedieningsmogelijkheden.

Voor meer informatie neemt u contact op met dormakaba Nederland B.V., 088-352 33 33 of info.nl@dormakaba.com. Website: www.dormakaba.nl/automatischedeuren