Argus sensorsluizen in ASA

Published by

Posted on 17 februari 2021

In november deelden wij in deze nieuwsbrief een artikel over onze vernieuwde Argus sensorsluizen. Deze doorloopsluizen integreren vorm en functie. Zo vormen twee slanke behuizingen met rechte lijnen en afgeronde hoeken een enkele unit met doorzichtige deuren die gewichtloos lijken – en met naadloos geïntegreerde technologie. De XEA-designtaal, kenmerkend voor dormakaba, combineert basisvormen, kleuren, oppervlakken en bedieningselementen in een uniform uiterlijk, dat door de vele uitvoeringen aangepast kan worden aan elke architectuur.

Naast veiligheid straalt Argus tegelijkertijd transparantie uit. De verlichting is op subtiele wijze aanwezig en de sensorbesturing werkt onmiddellijk. Een aangenaam solide beweging: een aangenaam welkom. Het ontwerp blijft subtiel, ondanks de maximale stabiliteit. De sensoren en mechanische systemen zorgen voor duurzaam functioneren. Een bekwaam design.

Met trots kunnen we melden dat op onze plek binnen Architecten Showroom Amsterdam nu een Argus sensorsluis geplaatst is en dus ter plaatse te zien en te demonstreren is. De sensorsluis is voorzien van zwartglanzend oppervlak, heeft aluminium elementen en instelbare sfeerverlichting en geleidingssysteem. Beveiliging kan dus ook mooi en comfortabel zijn. Maak gerust een afspraak met ons om, zodra het weer kan, eens te komen kijken.

Voor meer informatie over de vernieuwde Argus sensorsluizen of overige toegangsoplossingen belt u met dormakaba Nederland B.V.  088-352 33 33 of gaat u naar www.argus-innovations.com.