4/11 Office of the future; werken doe je maar thuis!

Published by

Posted on 15 oktober 2019

De beide sprekers delen hun visie over het kantoor van de toekomst. Waarbij we de discussie op tafel willen krijgen over hoe we er over een aantal jaar bij zitten of staan qua werken. De meningen zijn verdeeld, op welke manier werk je het meest effectief en is het wel echt zo goed om met z’n allen in een verzamelkantoor te werken. Werk je niet het best thuis? Gaat de werkplek verdwijnen of juist helemaal niet?

International Creative Guide en architect Aat Vos heeft na dertig jaar ervaring een unieke kijk op openbare plekken met een publiek programma ontwikkeld. Op dit terrein heeft hij meerdere prijzen gewonnen. Daarnaast werkt Aat Vos als adviseur bij het vernieuwen van bibliotheken en andere openbare plekken in Europa. In samenwerking met bewoners en professionals tilt hij publieke ruimten naar een hoger niveau en vormt ze om tot bijzondere stedelijke huiskamers, ofwel third places for all– een verwijzing naar de geestelijk vader van derde plekken, Dr. Ray Oldenburg.

Rudolph Eilander van V8 Architects zoekt op pragmatische wijze naar maximale waarde. Architect met durf die de onbekende ambities van een project naar voren haalt. Zo ook bij de omvangrijke transformatie van de KPN Toren op Zuid, waar V8 met instemming van Renzo Piano het gebouw nieuw leven heeft ingeblazen. Op de begane grond is een grote entree met openbare functies en zakelijke faciliteiten verrezen, de toren is van een traditioneel kantoorpand omgevormd tot een flexibele en actuele werkplek.

We zijn benieuwd naar het verhaal van de sprekers, maar ook naar jullie mening. Dus veel ruimte voor discussie!

Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-office-of-the-future-werken-doe-je-maar-thuis-75689598627?aff=ebdssbdestsearch

Het programma:

16.00 uur inloop

16.30 uur lezingen en discussie

17.30 uur stamppot buffet en netwerkmoment

Dit event is exclusief voor (interieur) architecten, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en opdrachtgevers. Aanmelden met zakelijk emailadres via Eventbrite is verplicht.