11/11 Architectural Exposure met Willem Hein Schenk

Published by

Posted on 15 oktober 2019

Nederlandse top architecten komen naar de Architecten Showroom Amsterdam en vertellen over hun persoonlijke drijfveren, inspiratiebronnen en meest bijzondere projecten. Een mooie gelegenheid om informeel met elkaar in contact te komen en bij te praten over de ontwikkelingen in het vak.

Op 11 november 2019 komt Willem Hein Schenk (Amsterdam, 1962) architect en partner bij De Zwarte Hond. Daarnaast is hij sinds 1 mei dit jaar als stadsarchitect werkzaam in Haarlem. Tussen 2011 en 2015 was hij voorzitter van de BNA.

Waar Willem Hein Schenk het over gaat hebben? ‘Geloof in samenwerking, verantwoordelijkheid nemen en nieuwsgierigheid delen in het ontwerpproces zijn belangrijke constanten in mijn werk. Ik vraag mij momenteel vooral af hoe we met ruimtelijke en programmatische kwaliteit antwoorden kunnen vinden op de complexe stedelijke vraagstukken waar we nu mee te maken hebben.’

Wil jij dit niet missen? Meld je dan hier aan: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerkevent-met-willem-hein-schenk-75688850389

Dit event is exclusief voor (interieur) architecten, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en opdrachtgevers. Aanmelden met zakelijk emailadres via Eventbrite is verplicht.