Dutch Sign Group

Members of Dutch Sign Group: DanSign A/SHaaxman Lichtreclame BVBrouwerSign

Dutch Sign Group is uw partner voor al uw visuele uitingen in en om uw gebouw. Wij adviseren, designen, produceren, implementeren en onderhouden al uw uitingen. Of het nu gaat om bewegwijzering, lichtreclame, printwerk, maatwerkoplossingen of digitale bewegwijzering via schermen of uw smartphone, inventieve en innovatieve oplossingen met oog voor het milieu zijn ons handelsmerk. Wij staan samen garant voor meer dan 100 jaar ervaring. Met partner bedrijven in meer dan 35 landen bieden wij een wereldwijd netwerk.

Wij werken nauw samen met architecten en ontwerpers aan projecten over de gehele wereld. Wij worden met regelmaat als partner van de architect / ontwerper betrokken bij de ontwikkeling van bewegwijzering en signage concepten. Dit doen we binnen de diverse markten zoals kantoren, vliegvelden, treinstations, scholen/universiteiten, automotive, hotels, musea, attractieparken, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, winkelcentra en woongebieden/gebouwen.

Testimonials

‘Dutch Sign Group is een professionele en betrouwbare samenwerkingspartner, die veeleisend is en tijdens de ontwikkelfase met innovatieve oplossingen komt. Als leverancier van bewegwijzering en signage producten is Dutch Sign Group uiterst efficiënt, flexibel en beschikt over een grondige kennis van zaken en is altijd in staat om eventuele problemen die zich kunnen voordoen op te lossen’.

Henning Solfeldt – Design Manager, Architect (MAA), PLH Architecten

‘Werken op het gebied van productontwikkeling samen met Dutch Sign Group is een fantastische ervaring. Vanaf de eerste vergadering heeft Dutch Sign Group bewezen een professionele en deskundige partner te zijn, met groot respect voor ons ontwerp. Als gevolg daarvan, hebben we nu een zeer indrukwekkende en innovatieve bewegwijzeringserie ontwikkeld. De hele fase van productontwikkeling is zonder enige tegenslag en naar grote tevredenheid verlopen. We zijn dan ook erg blij dat ons bewegwijzeringsysteem nu als standaard systeem is opgenomen in het assortiment van Dutch Sign Group’.

Anne Qvist, industrieel ontwerper, architect – ontwerper van GuideSign

‘Lars Vejen heeft een nieuw en innovatief interieur product gecreëerd, de A-wall. Wat verder doorontwikkeld is samen met Dutch Sign Group. Over het ontwerpproces samen met Dutch Sign Group ben ik ongelooflijk enthousiast. Met veel energie van beide kanten is dit mooie product tot stand gekomen, wat zorgt voor een nieuwe manier van communiceren met klanten en bezoekers’.

Lars Vejen – Ontwerper van de A-Wall

dansign-contact

Jered Heesters
06 2344 1213
jered@dutchsigngroup.nl

Pedro de Medinalaan 1A
1086 XK Amsterdam